O comună din Timiş ar putea avea cel mai modern și mai dotat dispensar din zona de vest

După ce și-a realizat investițiile majore (alimentarea cu apă, rețeaua de canalizare și modernizarea drumurilor) și a făcut și importante amenajări stradale (parcări, spații verzi, alei pietonale) comuna Tomnatic continuă și alte obiective, pentru care a obținut fonduri.

Astfel, în derulare se află două proiecte cu finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Primul dintre ele vizează reabilitarea și modernizarea rețelei de alimentare cu apă, investiția având ca obiectiv suplimentarea cantității de apă pentru asigurarea necesarului de consum în perioada verii, dar și îmbunătățirea sistemului de citire a apometrelor. Termenul de finalizare a lucrărilor este fixat pentru sfârșitul acestui an.

Cel de-al doilea proiect, care urmează să se încheie până în luna iulie, este cel de reabilitare, modernizare și dotare a dispensarului comunal. În urma intervențiilor vor funcționa aici două cabinete de medicină de familie și unul stomatologic, o sală de tratamente, precum și alte cabinete de specialitate (ginecologie, pediatrie, cardiologie, ortopedie, oftalmologie, radiologie).

De asemenea, în clădire vor fi amenajate două apartamente pentru medicii care vor asigura permanența medicală.

Ambiția autorității locale este ca în urma acestei investiții, Tomnaticul să aibă cel mai modern și cel mai dotat dispensar din zona de vest a județului Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns