O clădire veche din centrul Timișoarei – motiv de neliniște pe Facebook

Pe fondul scandalurilor iscate de pe urma retrocedărilor clădirilor istorice din Timișoara, locuitorii ei suflă acum și în iaurt. Mai mulți cetățeni care au trecut, recent, prin zona Pieței ”700” s-au întrebat pe Facebook ce se întâmplă cu clădirea frumoasă de pe strada Gheorghe Lazăr nr. 14, ce pare aproape demolată?

Un tânăr a parcat neregulamentar şi a blocat accesul pompierilor

Potrivit reprezentanților Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest, în proprietatea căreia se află de circa zece ani, imobilul nu se va demola, ci va fi reconsolidat. Lucrările, însă, sunt mai complexe datorită vechimii clădirii, motiv pentru care unele execuții se fac de la zero.

Timişean arestat pentru tentativă de omor

Nu demult, muncitorii firmei care se ocupă de reabilitarea imobilului au descoperit și niște vestigii arheologice, care au întârziat continuarea lucrărilor. Conform celor de la ADR Vest, clădirea urmează să devină sediul acestei instituții cel mai probabil în primăvara lui 2019.

S-au furat trotinetele din Parcul Copiilor!

Până la preluarea imobilului de către agenție, acesta a deservit ca unitate locativă, fiind una dintre clădirile vechi cu arhitectură deosebită din Timișoara.

0 Comments

No Comment.