O cabană dintr-o zonă superbă, îndrăgită de foarte mulţi timişoreni, a ars din temelii! Video

cabana cheile butii

Cabana Cheile Buții din localitatea Câmpu lui Neag a ars din temelii noaptea trecută. Pompierii au fost anunțați cu întârziere, din cauză că în zonă nu există semnal la telefonia mobilă. O persoană care era cazată în cabană a suferit arsuri pe picioare, fiind dusă la spitalul din Lupeni cu o mașină personală. Cabana Cheile Buții este cea mai veche din zona de vest a Văii Jiului, conform ziardehunedoara.ro.


„La ora 03:16 in noaptea de 27.06 spre 28.06 a fost anunțat la serviciul 112 un incendiu la cabana Cheile Buții din localitatea Câmpul lui Neag. 20 de pompieri militari cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă s-au deplasat la fața locului unde incendiul se manifesta generalizat pe toată suprafața cabanei.

Patru persoane cazate în acel moment sau autoevacuat, o victimă fiind transportată la spitalul Lupeni cu o mașină proprietate personală cu arsuri la membrele inferioare și superioare. Din cauza zonei izolate, fără semnal telefonic, incendiul a fost anunțat din păcate mult mai târziu. A ars cabana pe o suprafață de 500 de mp, cauza probabilă fiind un scurtcircuit electric.

Acțiunea de stingere a fost îngreunată de cantitatea de material lemnos din construcția cabanei precum și de lipsa apei cu presiune din zona, cel mai apropiat hidrant fiind la cinci kilometri distanță de focar, pompierii militari reușind să alimenteze cu apă autospecialele din lacul din apropiere”, a informat ISU Hunedoara.

Imagini: ISU Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns