O altă tragedie a avut loc pe o șosea din România. Mama și fiul de 5 ani morți în accident

accident 172

În dimineața zilei de 28 decembrie a.c., în jurul orelor 7:50 o altă tragedie a avut loc de această dată în localitatea Ciobănuș din județul Bacău, în urma unui groaznic accident rutier. O mamă și fiul ei de numai 5 ani au murit pe loc.

Un șofer în vârstă de 27 de ani a efectuat o depășire riscantă , și a acroșat un alt autoturism în care se aflau șoferița în vârstă de 27 de ani și fiul acesteia de numai 5 ani.

În urma impactului deosebit de violent a rezultat decesul femeii și a copilului de 5 ani. Ei au murit pe loc.

Șoferul vinovat a fost și el rănit grav și va răspunde penal pentru tragedia produsă din cauza neatenției sale.

Femeia împreună cu fiul ei se îndreptau la hramul unei Biserici, însă destinul lor a fost crunt. Au sfârșit tragic, iar vestea a căzut ca un trăsnet pentru cei care îi cunoșteau.

Foto: observator.tv

 

ghidularadean


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “O altă tragedie a avut loc pe o șosea din România. Mama și fiul de 5 ani morți în accident

  1. Doamne Dumnezeule, cât valorează o viață în România? Legile sunt date pentru a încuraja infractorul. Accidente cu morți, în care vinovatul se plimbă liber, șofer drogat, lăsat liber și prins din nou la volan, politicieni sau șmecheri care sunt mai presus de lege (mai îi și plătim tot noi cu salarii babane) și câte și mai căte. Eu unul aș da lege pentru accidente din care au rezultat morți sau răniți pedepsele să pornească de la minim 1 an închisoare până la maxim 20 de ani și judecarea în maxim 48 de ore cu sentință definitivă. Atunci cred că te-ai gândi ca șofer de 5 ori înainte de a face o depășire riscantă, de a vorbi la telefon, de a te sui băut sau drogat la volan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *