O adolescentă de 17 ani, mamă a doi copii, s-a aruncat în apele Oltului. Apoi le-a mulţumit salvatorilor ei (video)

tentativa sinucidere

O adolescentă de 17 ani, mamă a doi copii, s-a aruncat în apele Oltului. Scoasă pe mal de un echipaj de pompieri, ea le-a mulţumit salvatorilor ei.

Adolescenta a decis să-şi ia viaţa şi s-a aruncat luni în apele reci ale Oltului, de pe barajul Strejeşti. Angajaţii de la baraj au văzut-o la timp şi i-au aruncat un colac de salvare, iar fata a reuşit să se refugieze lângă un zid de beton, ferită de curenţii puternici dinzona ecluzelor.

Potrivit unor localnici, citaţi de Olt Alert, adolescenta e mamă a doi copii, iar soțul ar fi amenințat că o părăsește. Acesta ar fi motivul care a împins-o pe tânără la un gest suicidal.

„Minora, în vârstă de 17 ani, din localitatea Strejești, a fost găsită în zona ecluzelor, conștientă, ținută la suprafața apei de un colac de salvare aruncat de angajații Hidroelectrica.”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Pacienta a fost preluată de echipajele medicale, conștientă, în șoc hipotermic și transportată la UPU Slatina, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns