O adolescentă de 17 ani, mamă a doi copii, s-a aruncat în apele Oltului. Apoi le-a mulţumit salvatorilor ei (video)

O adolescentă de 17 ani, mamă a doi copii, s-a aruncat în apele Oltului. Scoasă pe mal de un echipaj de pompieri, ea le-a mulţumit salvatorilor ei.

Adolescenta a decis să-şi ia viaţa şi s-a aruncat luni în apele reci ale Oltului, de pe barajul Strejeşti. Angajaţii de la baraj au văzut-o la timp şi i-au aruncat un colac de salvare, iar fata a reuşit să se refugieze lângă un zid de beton, ferită de curenţii puternici dinzona ecluzelor.

Potrivit unor localnici, citaţi de Olt Alert, adolescenta e mamă a doi copii, iar soțul ar fi amenințat că o părăsește. Acesta ar fi motivul care a împins-o pe tânără la un gest suicidal.

„Minora, în vârstă de 17 ani, din localitatea Strejești, a fost găsită în zona ecluzelor, conștientă, ținută la suprafața apei de un colac de salvare aruncat de angajații Hidroelectrica.”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Pacienta a fost preluată de echipajele medicale, conștientă, în șoc hipotermic și transportată la UPU Slatina, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.