O absolventă a Universităţii de Vest din Timişoara, propusă ministru în noul guvern

O absolventă a Universităţii de Vest din Timişoara a fost propunsă ministru în noul guvern condus de Viorica Dăncilă. Este vorba despre Natalia Intotero, deputat PSD de Hunedoara, propusă să ocupe funcția de ministru pentru românii de pretutindeni.

Natalia Intotero s-a născut în data de 14 ianuarie 1976, la Brad. În 2002 a absolvit Colegiul de Institutori limba engleză din cadrul Universității de Vest Timișoara, iar apoi în 2006 – Facultatea de Limba și literatura română – limba și literatura engleză, iar în 2007 – Facultatea de Relații Internaționale și Studii Europene la Universitatea „Spiru Haret” din București. A fost institutor și mai apoi profesor la mai multe școli din municipiul Brad, scrie hunedoaralibera.ro.

Citeşte şi: „Trei în unu”, ultima superofertă de la Poliţia Locală Timişoara

A fost consilier local la Brad și mai apoi consilier județean – iunie 2004 – martie 2009. În martie 2009 a devenit secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe, ocupându-se de relații interinstituționale. A ocupat acest post până în octombrie 2009.

În perioada mai – decembrie 2012 a fost secretar de stat – Departamentul pentru românii de pretutindeni. În decembrie 2012 a devenit deputat. În 2016, a obținut un nou mandat de deputat.

Este vicepreședinte al Comisiei pentru politică externă din Camera Deputaților și membru în Comisia permanentă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru relaţia cu UNESCO.

A fost președinte al Tineretului Ssocial Democrat Hunedoara, iar acum este președinte al Organizației județene a Femeilor Social Democrate Hunedoara, dar și vicepreședinte la nivel național al OFSD, potrivit hunedoaralibera.ro.

Foto: Presa Locală


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “O absolventă a Universităţii de Vest din Timişoara, propusă ministru în noul guvern

  1. si ce daca a facut facltatea la timisoara ?cati multi altii au facut-o si sopteau ”a dracului banateni”

  2. Ce performanta sa fi invatator , pompos numit institutor, din 2006 profesor in paralel cu job de consilier local apoi judetean din perioada 2004-2009 si in acelasi timp sa mai faci doua facultati una la Timisoara si una la… Bucuresti! Nici macar Napolean nu s-a impatit in patru :)))

  3. Recrutam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email:
    [email protected] com

Lasă un răspuns