Numele străzilor, propuse de către locuitori. Se întâmplă într-o comună de lângă Timișoara

ortisoara 4

Numele străzilor din comuna Orțișoara vor fi date chiar de către localnici. Aceștia sunt așteptați să vină cu propuneri, la final urmând a se realiza nomenclatorul străzilor din comună, necesar pentru Biroul de Evidență a Populației din Orțișoara, care va fi inaugurat în curând.

Spațiul este finalizat și dotat cu materialele necesare, așteptându-se doar unele avize. Odată dat în funcțiune acest obiectiv, locuitorii comunei nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze la Timișoara pentru rezolvarea problemelor locative, lucru solicitat tot mai des în ultima perioadă.

Orțișoara se află într-o dezvoltare continuă și chiar recent a fost inaugurată o investiție privată, realizată de o cunoscută companie din domeniul combustibilului. Vizavi de aceasta, urmează a se contrui un hotel cu restaurant și magazin, existând un interes crescut din partea investitorilor pentru această localitate, situată la 24 de kilometri de Timișoara.

”Tot mai mulți vin să se intereseze de diverse oportunități și ne bucurăm de fiecare dată când Primăria Orțișoara reușește să atragă investitori, pentru că astfel bugetul propriu al comunei va avea de câștigat”, a declarat primarul Aleodor Sobolu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.