„Nu stau în funcţia de primar”. „Golgheterul” Nicolae Robu spune că mereu a avut oportunităţi în carieră

robu fotbal 3

Primarul Nicolae Robu a făcut unele mărturisiri legate de cariera personală, susţinând că niciodată nu a acceptat încercările unora de a-l face mai comercial:

CITEȘTE ȘI: Vouchere de vacanță 2019. Veşti proaste pentru bugetari. Cum pot fi folosite tichetele de vacanţă

„Eu nu o să fiu un produs al unor specialişti în imagine. S-au mai făcut încercări de a mă conforma unor reguli, dar fără succes.

Cui îi place, bine, cui nu, iarăşi, bine. Când am intrat în politică, mi-am spus că o să fac în aşa fel încât să nu ajung să-mi fie dor de mine însumi!

CITEȘTE ȘI: Prognoza meteo lunară: Ninsori abundente până în februarie în toată ţara

Nu stau în funcţia de primar. În permanenţă am avut cărări deschise în faţă”.

Robu a mărturisit că ştie că devine ţinta multor ironii după ce face publice mult-discutatele „performanţe” forbalistice sau muzicale, însă nu se va opri:

„Asta ţine de aspectul ludic al vieţii şi nu îi înţeleg pe oamenii care nu sesizează aceste nuanţe.

CITEȘTE ȘI: Nestle închide fabrica de la Timişoara unde se produc napolitanele Joe. „Am iniţiat procesul de închidere a fabricii, dar negociem cu sindicatele acum”

Păi, astea ar fi realizările cu care să mă laud eu? Să fim serişi, am multe altele”. Gluma cu aspectul ludic capătă însă o altă dimensiune atunci când pe enciclopedia online wikipedia, varianta în limba engleză, o bază de documentare serioasă, fără nuanţe ironice, Nicoale Robu este prezentat ca fiind un politician, inginer şi… golgheter!

„Probabil că cel care a dăugat asta cunoaştea şi el aspectul ludic. Nu iau în seamă”, a explicat „golgheterul” Timişoarei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “„Nu stau în funcţia de primar”. „Golgheterul” Nicolae Robu spune că mereu a avut oportunităţi în carieră

  1. Un mincinos ,numai gura de el. E timpul sa lase primaria orasului la altcineva mai tanar si cu dragoste fata de Timisoara noastra….

  2. Când am intrat în politică, mi-am spus că o să fac în aşa fel încât să nu ajung să-mi fie dor de mine însumi! AI reușit ! Nici nouă nu o să ne fie dor de tine, deloc ! Cît despre realizări, mai bine nu vorbim că îi facem invidioși pe Stan și Bran ! Cred că cel mai bun lucru pe care ai putea și pe care trebuie să îl faci este să te prezinți de bunăvoie la poarta spitalului de la Jebel. Au doctorii de acolo o cameră frumoasă, luminoasă pregătită doar pentru tine, și pentru că ești o personalitate politică și ștințifică, te vor lăsa să duci cu tine și mingea de fotbal și chitara !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *