Nu îi place în arest la domiciliu. Ce decizie au luat magistraţii timişoreni în privinţa primarului din Băile Herculane

nicusor vasilescu1

Curtea de Apel Timisoara s-a pronuntat luni pe marginea recursului facut de primarul din Baile Herculane, Nicusor Vasilescu, la decizia de a fi plasat in arest la domiciliu.

Atat Vasilescu cat si secretarul primariei din Baile Herculane, Aurelia Dumitrache, au solicitat o masura mai blanda judecatorilor. Dupa cateva ore in care au analizat solicitarea celor doi inculpati, magistratii timisoreni au dat dreptate colegilor de la Tribunalul Caras-Severin si au decis ca primarul si subordonata lui sa ramana in arest la domiciliu pentru urmatoarele 30 de zile.

In aceste conditii Nicusor Vasilescu si Aurelia Dumitrache nu au voie sa paraseasca domiciliu pana pe data de 23 septembrie, data la care va fi luata in discutie o noua prelungire a masurii. Vasilescu solicitase magistratilor inlocuirea arestului la domiciliu cu controlul judiciar, magistratii respingand definitiv aceasta solicitare. Primarul si secretara Primariei Baile Herculane sunt cercetati intr-un dosar penal fiind acuzati ca au instrainat mai multe imobile fara respectarea legii, scrie resita.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *