„Nu e nimeni de vină? Rezistenţa continuă”

rezist2

Timişorenii rezistă şi s-au întâlnit, din nou, joi seară, pentru a sta de veghe să nu fie furaţi de cei care acţionează „noaptea ca hoţii”.

rezistÎn ciuda frigului, câteva zeci de persoane au scandat în Piaţa Victoriei „Rezistăm, nu plecăm” şi „Timişoara”.

„Eu vin pentru tineri. Nu ştiu cât oi mai trăi. Nu credeam, în ’89, când am ieşit în piaţă că peste 27 de ani voi ieşi din nou în stradă”, spune Rodica Bozgan, în vârstă de 70 de ani.

Prietena ei, cu cinci ani mai în vârstă, a fost la rândul ei, în stradă, la Revoluţie.

„Eu sunt bolnavă. Din cauză că lumea nu se implică. Am vecini care vociferează, însă nu ies în stradă. Mă doare că sunt atât de puţini oameni”.

„În ’89 fiica mea era adolescentă. A venit acasă şi ne-a spus: Să vă fie ruşine că staţi în casă şi oamenii sunt în stradă. Am ieşit toţi trei la Revoluţie.

Acum, ea locuieşte în Italia şi urmăreşte totul pe internet. Mi-a spus să nu mă las, să ies în stradă”, spune doamna Rodica.

Joi-seară, timişorenii au aprins lumânări transmiţând, din lumină, mesajul ţării: #rezist.

În Piaţa Victoriei protestatarii au purtat pancarte pe care se putea citi: „Când fărădelegea devine lege, rezistenţa devine obligatorie”, Rezist până la capăt”, „Nu e nimeni de vină? Rezistenţa continuă” sau „Se caută ouşoare de pesedist. Aveţi tupeu să-l daţi jos pe Dragnea?”.

rezist1

rezist2 1

rezist3

rodica si eugenia


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “„Nu e nimeni de vină? Rezistenţa continuă”

  1. iesiti sclavilor,ati ajuns sa faceti jocul strainilor la care munciti,va lasati manipulati–voi munciti mai pe nimic iar ei se imbogatesc pe urma voastra–stati si urlati ca nebuni ,luati si puradei cu voi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.