Noutăți în transportul în comun din Timișoara

luare

Începând de ieri, cursele destinate elevilor care studiază pe teritoriul municipiului Timișoara au fost reluate pe toate cele 15 trasee destinate transportului școlar. Orarul liniilor destinate transportului școlar este afișat în stații și pe site-ul oficial www.stpt.ro, la secțiunea „Orare”.

Pentru a diminua riscul de infectare cu noul coronavirus, toţi elevii care utilizează liniile şcolare au obligația să respecte regulile legate de distanţarea fizică, purtarea măştii de protecţie şi utilizarea dezinfectantului la urcarea în mijlocul de transport.

Toate mijloacele de transport ale Societăţii de Transport Public Timişoara sunt dezinfectate zilnic cu ajutorul dispozitivelor bactericide cu lumină ultravioletă UV-C tip tun de 440 W.

De asemenea, începând cu această săptămână, mijloacele de transport în comun au revenit la programul normal, acestea fiind pe trasee și după ora 22.

În urma unei solicitări venită din partea Societății Metropolitane de Transport Timișoara, traseul liniei 7 tramvaie a fost modificat, începând tot de ieri. Traseul pe care vor circula tramvaiele de pe linia 7 este cel de acum câțiva ani, care nu mai ajunge până în Calea Torontalului: Dâmbovița – Ana Ipătescu -Veteranilor – Victor Hugo – Drubeta – Piața Bălcescu – Piața Sfânta Maria – Piața Mocioni – Piața Iosefin – Dâmbovița.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *