Noul pasaj Popa Șapcă prinde contur

La șantierul de la Popa Șapcă a fost adus noul pod al pasajului, o structură metalică de 25 de metri lățime, cât va fi noua deschidere, și 4,4 metri înălțime. Podul va fi montat pe poziție începând din 21 august, a anunțat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

„Nu mai rămâne decât să se încheie cercetările arheologice, pentru a se putea intra în forță și pe strada Popa Șapcă propriu-zisă, cu ce-a mai rămas de făcut la rețelele de utilități, cu construcția zidurilor delimitatoare ale carosabilului (scheletul de rezistență, format din piloni duși la 10 metri adâncime, a fost deja realizat), lărgirea la patru benzi a carosabilului, amenajarea trotuarelor și pistelor de bicicletă, plantarea de copaci pe toată lungimea, pe ambele părți, amenajarea fâșiilor de spațiu verde.

Ținta este finalizarea lucrării înainte de venirea iernii, cu cel puțin jumătate de an mai devreme decât termenul contractual!”, a promis edilul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Noul pasaj Popa Șapcă prinde contur

  1. Pai daca „noua deschidere” e de 25 metrii, atunci structura metalica are atata lungime nu latime…. parerea mea…

  2. offf,offff,parca era nevoie de 4 benzi.Ar fi fost suficient sens unic pt ciuma rosie spre puscarie ! Uite cu bani astia se putea scoate niste vile cu piscine niste case de vacanta ,ciumatii sunt turbati ca nu au acces la bani publici!

Lasă un răspuns