Nouă persoane au fost transportate la spital, în urma intervențiilor Salvamont de duminică, unele în vestul țării

Nouă persoane au fost transportate la spital, în urma intervențiilor Salvamont de duminică, unele în vestul țării

27 de persoane au fost salvate duminică de salvamontiștii din întreaga țară, în urma intervențiilor de duminică. Nouă dintre acestea, au fost transportate la spital.

Duminică, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 28 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor.

Cel mai multe apeluri, opt, au fost primite pentru Salvamont Voineasa, alte trei pentru pentru Salvamont Mureș, câte două apeluri au primit Salvamont Alba, Salvamont Caraș Severin – Muntele Mic, Salvamont Lupeni și Salvamont Gorj și câte unul pentru Salvamont Hunedoara, Salvamont Municipiul Brașov, Salvamont Borșa, Salvamont Predeal, Salvamont Maramureș, Salvamont Cluj, Salvamont Bihor, Salvamont Sibiu și Salvamont Alba.

În cazul acestor intervenții au fost salvate 27 de persoane. Dintre acestea nouă au fost predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital.

CITEȘTE ȘI: A rămas blocat în zăpadă, într-o stațiune din Banat, după ce a vrut să traverseze pârtia cu mașina, să-și ducă bagajul la hotel

S-au primit și 20 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană și despre domeniile schiabile, conform Mediafax.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *