Nou caz înfiorător, în Giurgiu. Copil de doi ani, abuzat de unchiul său: cum îl filma pe micuţ

copil 1

La nicio lună de la cazul femeii din Giurgiu care îşi exploata sexual fiica de 11 ani pentru a primi bani de la pedofili din mai multe ţări, un nou caz şochează opinia publică. Un băieţel de doi ani şi 9 luni a fost filmat de unchiul său în ipostaze sexuale, iar filmuleţul a fost postat pe internet.

Încă un caz revoltător iese la iveală la Giurgiu. Procurorii DIICOT l-au reţinut pe unchiul unui copil de numai doi ani şi nouă luni după ce l-a batjocorit pe micuţ. În acelaşi caz şi mama şi mătuşa băieţelului au fost puse sub învinuire.

Mai precis, luna trecută, cei trei l-au filmat pe copil în timp ce îl învăţau să facă sex. Unchiul său l-a pus chiar să exerseze cu o păpuşă, în timp ce îi vorbea într-un mod incalificabil. Filmul a fost apoi publicat pe pagina de Facebook a mătuşii copilului.

Bărbatul va fi propus pentru arestare preventivă judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti. Din păcate, nu este singurul caz de abuz. Acum două săptămâni, anchetatorii au descoperit că mama unei fetiţe de un an şi a unui băiat de trei făcea videochat prin SKYPE şi întreţinea acte sexuale cu proprii copii pentru bani.

realitatea.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns