Nonagenarii şi cuplurile din Timişoara care au împlinit 50 de ani de căsătorie, invitate la restaurant

Direcția de asistență socială Timișoara anunță aniversarea de către municipalitate a cuplurilor cu peste 50 de ani de căsătorie si a persoanelor cu peste nouă decenii de viață, în data de 29 noiembrie, la ora 11, la Restaurantul Aurora.

Participarea seniorilor este condiționată însă de înscrierea pe listele participanților la evenimentul din acest an. Persoanele în vârstă din categoriile menționate, care nu au fost contactate de personalul Complexului de servicii sociale pentru persoane vârstnice, sunt rugate să sune la numărul de telefon 0256.490.286 până cel târziu luni, 20 noiembrie, ora 11.

Condițiile care trebuie îndeplinite pentru a participa la eveniment sunt: domiciliul în Timișoara, persoane care au împlinit cel puțin 50 de ani de căsătorie (ambii parteneri în viață) sau persoane care au împlinit cel puțin vârsta de 90 de ani.

Actele necesare pentru înscriere sunt: cerere, copie după actele de identitate, copie după certificatul de căsătorie (pentru cupluri), copie după certificatul de naștere (pentru cei cu vârsta peste 90 de ani).

Informații suplimentare se pot obține la sediul Complexului de servicii sociale pentru persoane vârstnice „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril”, Calea Sever Bocu nr. 44A, tel. 0256/490.286, de luni până vineri, între orele 8-16.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns