Noi terenuri pentru case, oferite de primăria unei comune de lângă Timişoara

Fără a fi marcată de amploarea evoluției în domeniul rezidențial din alte comune, mai apropiate de Capitala Banatului ori mai norocoase, frumoasa comună de la mijlocul axei de dezvoltare metropolitane Timișoara-Arad, Orțișoara, nu stă nici ea pe loc.

Primăria a avut o contribuție la această dezvoltare, prin mai multe planuri urbanistice de zonă (PUZ) pe care le-a promovat.

CITEŞTE ŞI: Bărbat arestat după ce şi-a violat timp de un an fiica. VIDEO cu declaraţia suspectului

Cea mai nouă veste bună pentru cei interesați de un loc de casă este anunțul că parcelele din al doilea PUZ de la intrarea în satul aparținător Cornești, de altfel cel mai apropiat de municipiul Timișoara, pune la bătaie alte zece locuri de casă, după cele zece deja aflate în diferite faze de edificare.

Licitația urmează a fi organizată în luna următoare. E de menționat că patru dintre aceste loturi de teren vor fi atribuite tinerilor pe Legea 15/2003, iar șase vor fi concesionate. În localitatea reședință a comunei, PUZ-ul realizat aici a condus la construirea a 22 de locuințe noi.

Vești bune sunt și în legătură cu infrastructura din aceste mici cartiere noi, fiind prevăzute în bugetul local pe 2017 fondurile necesare pentru extinderea drumurilor asfaltate, pentru trotuare sau pentru rețele edilitare, cum este cea de gaz.

0 Comments

No Comment.