Noi servicii medicale gratuite în Timiș

CJAS Timis 1

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş anunţă că în pachetul de servicii medicale de bază pentru asiguraţi au fost introduse noi servicii ce pot fi oferite de medicul de familie, cum ar fi eliberarea adeverinţei pentru încadrarea în muncă a persoanelor aflate în şomaj şi eliberarea fişei sintetice pentru copilul încadrat sau care urmează să fie încadrat în grad de handicap.

De asemenea, prin noul contract-cadru s-a clarificat modul de acordare a altor servicii, cum ar fi administrarea de medicamente intramuscular, subcutanat, intradermic, intravenos sau perfuzabil.

Totodată, prin noul contract-cadru s-a reglementat şi programul cabinetelor de medicină primară, în folosul asiguraţilor.

“Pentru accesul asiguraţilor la servicii medicale în cadrul cabinetului medical din asistenţa medicală primară şi la cabinetul din ambulatoriu pentru specialităţi clinice, programul de activitate de 35 de ore pe săptămână se asigură în minimum cinci zile pe săptămână”, a precizat Victor Dumitraşcu, presedinte-director General al CJAS Timis.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns