Noi restricții de circulație din cauza lucrărilor în Timișoara

Noi restricții de circulație din cauza lucrărilor în Timișoara

Noi restricții de circulație din cauza lucrărilor în Timișoara

Pentru realizarea lucrărilor de așternere a covorului asfaltic, Primăria Municipiului Timișoara anunță instituirea de restricții de circulație pe str. Gheorghe Adam tronsonul cuprins între str. Simion Bărnuțiu – Dorobanților până la Str. Lorena, cu devierea traficului pe contrasens și oprirea circulației tramvaielor.

Din data de 29.04.2023, începând cu ora 7,00 până în data de 30.04.2023, ora 10,00 se va închide circulația pe str. Gh. Adam la intersecția cu str. Simion Bărnuțiu pe sensul de mers spre Piata Virgil Economu cu devierea traficului pe contrasens pe liniile de tramvai.

Din data de 30.04.2023, începând cu ora 10,00 până în data de 01.05.2023, ora 15,00 se va închide circulația în intersecția Calea Dorobanților – str. Gh. Adam – str. S. Bărnuțiu pe sensul de mers spre str. A. Imbroane, cu devierea traficului pe contrasens pe liniile de tramvai, circulația desfășurându-se alternativ pe câte o bandă pe tronsonul cuprins între str. Simion Bărnuțiu până la str. Lorena.

Pentru relația Calea Lugojului spre str. Gh. Adam autovehiculele cu masă mai mare de 3,5 tone vor fi deviate pe la str. Pădurea Verde, str. Avram Imbroane, str. Gh. Adam. Traseul deviat al mijloacelor de transport în comun se va comunica de către Societatea de Transport Public Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Timişoara a pierdut bătălia pentru Destinația Anului 2023. Era nominalizată la categoria „Oraşe care inspiră”

Și pe strada Gării se vor efectua lucrări iar traficul auto va fi restricționat. Pentru efectuarea lucrărilor de reparații și întreținere în zona intersecției bulevardului Ion Dragalina – str. Gării, se vor aplica restricții rutiere, în perioada 29.04.2023 – 30.04.2023.

Traseul mijloacelor de transport în comun nu va fi afectat de lucrările menționate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *