Noi recorduri de viteză surprinse de radare în vestul ţării

radar 7

Zilele trecute pe DN 6 polițiștii cărășeni au surprins cu ajutorul radarelor mai mulți șoferi ce au călcat exesiv pedala de accelerație. Astfel, un bărbat de 38 de ani din Broșteni, judetul Mehedinți, a confundat DN 6 cu o autostradă din Germania, fiind surprins în afara localității Bucoșnița, pe un sector de drum unde viteza era limitată la 70 km/h, conducând un autoturism cu viteza de 185 km/h. Acesta a fost sancționat cu suma de 1. 305 lei și cu suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

„Un al vitezoman, un tânăr de 24 de ani, din Pitești, a fost surprins de radar în Băile Herculane, în timp ce conducea o motocicletă cu viteza de 142 km/h. A primit aceeași sancțiune. Polițiștii vă reamintesc să respectați viteza legală și să o adaptați permanent la condiție de drum și de trafic, pentru evitarea oricăror pericole, atât pentru dumneavoastră cât și pentru ceilalți participanți la trafic”, spune Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Conform datelor statistice în trimestrul I 2019, principala cauză a accidentelor rutiere care au drept consecință persoane decedate sau rănite grav o constituie viteza excesivă.

 

argument-cs.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *