Noi proiecte de anvergură pentru municipiul Lugoj

Componentele toboganelor de apă pentru ștrandul municipal au ajuns la Lugoj. Urmează construirea unei clădiri cu două etaje și cu un bazin de aterizare, unde vor fi montate aceste tobogane.

Un alt proiect în care este angrenată municipalitatea îl reprezintă construirea unor apartamente ANL. Angajații primăriei au curățat terenul unde se va ridica, în acest an, un bloc ANL. Pentru începerea construcției mai era nevoie de un aviz de la Agenția de Mediu Timiș, care a fost primit, recent. Până în 2019 ar mai trebui construite 60 de apartamente.

Prima construcție care va fi ridicată în acest an va fi situată pe Strada Țesătorilor și va avea 30 de apartamente cu două camere. Cel de-al doilea bloc ANL va fi ridicat în 2019, Lugojul urmând să aibă șapte asemenea clădiri. Listele de cereri pentru locuințe ANL depuse până acum la primărie vor fi reactualizate.

Imaginea Lugojului în lume și promovarea municipiului este, de asemenea, în atenția administrației locale. Lugojul va avea un magazin de suveniruri, cel puțin așa își dorește edilul-șef al municipiului, Francisc Boldea.

Pentru aceasta, primăria va scoate la licitație una dintre cele patru vămi care străjuiesc Podul de Fier. În acest spațiu vor fi vândute vederi, pliante, brelocuri sau alte suveniruri reprezentând municipiul de pe Timiș. Ideea le-a venit edililor după ce foarte mulți vizitatori s-au plâns că nu au de unde să cumpere obiecte care să le aducă aminte de Lugoj.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns