Noi oportunități pentru tinerii dintr-o localitate timișeană. Ion Țiriac se implică

Noi oportunități pentru tinerii dintr-o localitate timișeană. Ion Țiriac se implică

Noi oportunități pentru tinerii dintr-o localitate timișeană. Ion Țiriac se implică

Zilele acestea, Ion Țiriac s-a aflat în Jimbolia, întâlnindu-se și cu primarul localității, Darius Postelnicu.

Cei doi au discutat posibilitatea unei viitoare colaborări între administrația locală și Fundația Ion Țiriac.

”Această întâlnire nu a fost doar o simplă conversație, ci un prilej de a explora posibilități de colaborare între orașul nostru și Fundația Ion Țiriac.

Viziunea comună pe care o împărtășim este aceea de a realiza proiecte educative care să schimbe viețile copiilor și tinerilor din Jimbolia, oferindu-le oportunități de învățare și dezvoltare personală.

CITEȘTE ȘI: Rugă la Timișoara. Străzi închise

În calitate de primar, mă angajez să lucrez îndeaproape cu Fundația Ion Țiriac și să punem în aplicare aceste proiecte, pentru a construi împreună un viitor mai strălucit și mai prosper pentru Jimbolia. Sunt mândru să vă reprezint interesele și să fiu alături de voi în această călătorie minunată.

Împreună, să fim încrezători în forța comunității noastre și să facem din Jimbolia un exemplu de succes și progres pentru generațiile care vin.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă asigur de devotamentul meu neîncetat față de binele orașului nostru”, este mesajul postat pe Facebook de primarul orașului Jimbolia.

Despre Fundația Ion Țiriac

Fundația Ion Țiriac este o organizație non-profit, apolitică și non-guvernamentală, care s-a născut la inițiativa și din dorința lui Ion Țiriac de a contribui la dezvoltarea sportului și încurajarea practicării acestuia în rândul copiilor și tinerilor din România.

Activitățile fundației susțin, de asemenea, societatea în ansamblul său, oferind suport persoanelor aflate în situații dificile de viață.

Fundația își propune să promoveze importanța practicării sportului în rândul copiilor și tinerilor, pentru un corp și o minte sănătoase, prin crearea condițiilor favorabile, în ceea ce privește atât baza materială, cât și schimbarea percepțiilor și mentalităților la nivelul întregii societăți.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *