Noi locuri de parcare la Aeroportul Internațional Timișoara

Fără avion din Timişoara spre litoralul românesc

Aeroportul Internațional Timișoara a deschis noua parcare amenajată în partea dreaptă a drumului județean de legătură cu aeroportul.

CITEȘTE ȘI: După mai bine de doi ani de la începerea procesului, Gheorghe Ciuhandu, Adrian Orza, Ioan Cojocari și Nicușor Miuț vor afla dacă vor fi sau nu condamnați

În total, aproximativ 200 de noi locuri vor fi disponibile, pe lângă cele aproximativ 1.000 de locuri existente deja (din care aproximativ 280 sunt destinate angajaților și colaboratorilor).

Noua parcare amenajată a costat aproximativ 300.000 de euro, incluzând construcția parcării și realizarea sistemului tehnic de management, inclusiv bariere și automate de plată a parcării.

Investiția a fost realizată exclusiv din fonduri proprii. În incinta parcării, pot parca autoturisme, dar sunt prevăzute și șase locuri destinate staționării autocarelor.

Tariful pentru parcare rămâne neschimbat, respectiv 2,5 lei/30 de minute, însă pasagerii care doresc să staționeze pe o perioadă mai lungă, pot opta pentru abonament achitat în avans.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns