Noi întreruperi de apă caldă la abonații Colterm

Fără apă caldă pe zeci de străzi din Timișoara

Noi întreruperi de apă caldă la abonații Colterm.

În vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, Colterm întrerupe furnizarea apei calde de consum în ziua de miercuri, 08.06.2022,  în intervalul orar 0730 – 18ºº, la  PT 73 și 75.

CITEȘTE ȘI: Student la spital după ce a căzut de la etajul al doilea al unui cămin studențesc

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Simion Bărnuțiu, Lorena, Renașterii, Dorobanților, George Bacovia, Intrarea Zoltan Kodaly.

Tot miercuri, 08.06.2022, în intervalul orar 11,00 – 13,00, se întrerupe furnizarea apei calde de consum, la CT Buziaș, ca urmare a unor lucrări derulate de furnizorul de gaz din zonă.

Vor fi afectați abonații care domiciliază pe următoarele străzi: Atomului, C. Buziașului, Electronicii, Meseriașilor, Recoltei, Venus, Neptun, Martir M. Nemțoc și M. Millo.

„Atragem atenția abonaților noștri că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioada de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii acesteia în scopuri menajere până la limpezirea ei”, transmit reprezentanții Colterm.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *