Noi distrugeri pe Podul Michelangelo

Pare să fi devenit o modă printre turiştii străini distrugerea jardinierelor cu flori de pe Podul Michelangelo. Undeva, în ghidul turistic nescris al urbei, apare probabil această… provocare în rândul tinerilor.

Până acum, poliţiştii locali au depistat, pe lângă tineri români care au distrus ghivecele de pe pod, cetăţeni italieni, nemţi, belgieni, spanioli şi portughezi, iar în urmă cu câteva zile, turci.

Aflaţi patrulare în zona Podului Michelangelo, oamenii legii au observat două persoane care au deteriorat florile şi ghivecele expuse. Un cetăţean turc, aflat într-un grup de prieteni, a aruncat în Bega un ghiveci cu flori.

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a fost amendat cu 2.500 de lei. Ulterior, a fost surprins un arădean în vârstă de 17 ani, care a aruncat o altă jardienieră în Bega, alegându-se tot cu sancţiunea maximă.

2 Comments
Cydonia 27/04/2017
Cel mai practic mod de solutionare a problemei ar fi demontarea jardinierelor de pe pod.
Alex 25/04/2017
Oamenii betivii si incultii , acelas scenariu sa petrecut din pacate si in Cimitirul Evreiesc si cel mai rau ii ca nu doar ca administratia nu sa sesizat dar ca si poate fi vorba de un act de rea intentie din partea altor tarii sa puna in lumina rea ROMANIA care ii prietena cu USA si implicit cu ISRAEL astfel de oamenii trebuie pedepsitii o lege in care sa se poata sechestra orice bun are idiotul asupra lui la momentul distrugeri bunului public si actionarea lui in instanta sa se plateasca o suma modica de 1000lei sau in functie de distrugere (TAXA DE RAUTATE ) ca doar suntem bunii la a face rau a furaa . STIMA SI RESPECT PT ISRAEL nu toti intaleg si nu vor intalege raul razboiului la fel cum cretini de ai nostri nu intaleg raul facut de RUSI si tari noastre.