Noi detalii în cazul tragediei din Ungaria. Trupurile neînsuflețite ale victimelor au fost repatriate sâmbătă

accident ungaria 6

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că trupurile neînsufleţite ale celor nouă români morţi în accidentul din Ungaria, în urmă cu câteva zile, au fost aduse în ţară, costurile fiind suportate de minister.

CITEŞTE ŞI: Momentele de groază de dinaintea crimei din vestul ţării: a strâns-o de gât apoi i-a îndesat mâneca de la cămașă în gură

„Ministerul Afacerilor Externe informează că, în urma finalizării tuturor procedurilor specifice, trupurile neînsufleţite ale celor nouă cetăţeni români decedaţi în urma accidentului rutier produs în Ungaria, la data de 22 mai 2018 au fost repatriate în cursul zilei de ieri, 26 mai 2018.

Acţiunea de repatriere a fost coordonată de Celula de criză a MAE, care şi-a continuat neîntrerupt activitatea de la data producerii accidentului până la repatrierea trupurilor neînsufleţite.

Cheltuielile aferente au fost suportate de Ministerul Afacerilor Externe din Fondul special de urgenţă aflat la dispoziţia ministerului”, se arată în comunicatul transmis de Ministerul de Externe.

CITEŞTE ŞI: Aurel Tămaş, invitat special la ruga dintr-o localitate timişeană

Nouă români au murit, marţi seara, în urma coliziunii între un microbuz înmatriculat în România şi un camion, în zona Cegledbercel, Ungaria, a comunicat Poliţia din zona Pest.

Victimele accidentului se întorceau din Slovenia, unde au muncit în agricultură. Patru dintre acestea sunt din comuna Mica, iar alte cinci din comuna Bălăuşeri, judeţul Mureş, scrie mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *