Noi detalii în cazul pacientei rănite de computerul tomograf, la Timișoara. Ce transmite firma de mentenanță

tomograf 1

Firma care se ocupă de mentenanţa tomografului care a rănit un pacient zilele trecute în Timișoara susţine că perioada contractului expirase.

CITEȘTE ȘI: După caniculă, furtunile lovesc cu putere: Cod galben de ploi torențiale și vijelii în vestul țării

Reprezentanții spitalului județean spun însă că respectiva societate trebuia să asigure și partea de service, conform adresei primite de la Ministerul Sănătăţii, încă trei ani de zile. Sâmbătă o piesă din aparat s-a desprins și a rănit o femeie care suferise un accident vascular cerebral.

Conducerea spitalului a susținut de la bun început că aparatul chinezesc este slab calitativ. Firma care a câştigat concursul organizat de Ministerul Sănătăţii spune că finalul contractului ar fi însemnat implicit ieșirea din garanție a tomografului. Ar fi notificat unitatea medicală despre acest lucru și ar fi trimis o nouă ofertă.

Reprezentant, Dyomedica SRL: “Nici până în ziua de azi, unitatea medicală sus menţionată nu a răspuns la oferta noastră, ceea ce a condus la încetarea oricărei relaţii contractuale între societatea noastră şi unitatea medicală”.

Ultima revizie figurează în data de 16 iunie, când aparatul era funcțional. La sfârștitul lui iulie, aceeași firmă a fost înștiințată de Spitalul de Urgență că există o defecțiune. Deși susțin că nu ar mai fi fost sarcina lor, reprezentanții societății au și transmis în aceeași zi oferta de preț.

sursa: stirileprotv.ro

foto: arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Noi detalii în cazul pacientei rănite de computerul tomograf, la Timișoara. Ce transmite firma de mentenanță

  1. Sigur ca e de proasta calitate! Cum sa nu fie, cand firmele din China NU „doneaza” bani negri (si de orice alta culoare) cumparatorilor, rudelor, prietenilor si partidelor lor. In alte parti ale lumii, la calculul impozitului pe venit, firmelor vanzatoare le sunt scazute din venit banii negri donati, fiind considerati investitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *