Noi detalii în cazul copilului găsit mort, pe un câmp din vestul țării. Cum s-a stins și cine este

Rămășițele unui copil au fost găsite de un cioban, pe un câmp din județul Arad. Câinii acestuia au fost cei care l-au condus spre locul teribilei descoperiri. Încă de la început, prima ipoteză luată în calcul a fost că este vorba despre Sebastian Ionel, dat disparut la începutul lunii ianuarie. Asta și pentru că hainele și încălțămintea, chiar în stare avansată de degradare, erau asemănătoare.

CITEȘTE ȘI: O nouă tulpină a virusului SARS-Cov-2 cu mutația E484K, care potrivit unor studii reduce eficiența vaccinului, descoperită în România

Cazul a făcut vâlvă la momentul dispariției iar căutările au fost printre cele mai ample din ultima vreme. Inițial s-a crezut că băiețelul, în vârstă de șapte ani, a plecat la joacă și nu a mai ajuns acasă. Ancheta a scos la iveală că, de fapt, a mers alături de mai mulți prieteni, la o stână din apropierea localității Vânători, unde îl ajutau pe proprietarul acesteia la diverse treburi.

Băiatul a fost căutat de polițiști, jandarmi, voluntari, cu vehicule de teren, câini de urmă, camere de termoviziune, drone, iar zona a fost survolată de un elicopter.

„În urma primelor verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, s-a constatat faptul că, pe câmp, într-un loc greu accesibil, se află cadavrul unui copil aflat în stare de descompunere, cu îmbrăcămintea și încălțămintea identice cu ale minorului Corbei Sebastian Ionel, dispărut de pe raza localității Vânători, în ziua de 09.01.2021”,au anunțat reprezentații IPJ Arad.

Primele rezultate ale necropsiei au scos la iveală faptul că, cel mai probabil, copilul s-a stins din cauza hipotermiei. Nu au fost descoperite leziuni evidente. În seara zilei în care a dispărut a fost frig și ceață în zonă, așa că este posibil ca Sebastian Ionel să se fi rătăcit și să fi murit chiar în timp ce era căutat cu disperare. El nu ar fi rezistat temperaturilor sub zero grade de peste noapte.

Astfel, potrivit unor surse, necropsia parţială a trupului arată că nu a existat acţiune mecanică asupra corpului copilului. De asemenea, moartea nu ar fi fost violenta şi nici nu sunt urme specifice de violenţă pe corpul copilului. Medicii mai trebuie să facă unele analize, însă, din datele preliminare se pare că sărmanul copil a murit aşteptând să fie salvat

Pe de altă parte, rudele cred că el a murit în altă parte și a fost dus în hățișul unde a fost găsit acum,  într-un moment ulterior decesului.

Ancheta continuă în acest caz.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
parinte 6 aprilie 2021
groaznic!..