Noi decizii privind restricțiile în județul Timiș. Două orașe propuse pentru carantină

carantina 6

Prefectul Liliana Oneț a convocat o  ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în cadrul căreia ținând cont de propunerea Direcției de Sănătate Publică Timiș și avizele Institutul Național de Sănătate Publică – Centrul Național de Supraveghere și Combatere al Bolilor, acordate în urma analizei situației existente la nivelul județului și a unor localități unde  incidența este crescută: SÂNNICOLAU MARE de 8,56/1000 de locuitori și  CIACOVA de 9,99/1000 de locuitori s-au emis două Hotărâri de carantină.

CITEȘTE ȘI: La Timișoara se iau măsuri disperate pentru a elibera secțiile de ATI. Spitalele COVID primesc dispozitive mobile de distribuire a oxigenului, pentru tratarea pacienților infectați

Aceste hotărâri se vor transmite  Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției pentru emiterea Ordinelor Comandantului Acțiunii privind instituirea măsurii de carantină zonală.

 Carantina s-a cerut  pentru: orașul SÂNNICOLAU MARE și orașul CIACOVA. Carantina se va institui începând cu data și ora prevăzute în Ordinele Comandantului Acțiunii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *