Noi contracte pentru reabilitarea termică a unor blocuri din Timișoara

Noi contracte pentru reabilitarea termică a unor blocuri din Timișoara

Noi contracte pentru reabilitarea termică a unor blocuri din Timișoara.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a semnat noi contracte pentru executarea lucrărilor de reabilitare termică a unor blocuri.

CITEȘTE ȘI: Viceprimarul Tabără lansează o provocare pentru USR Timiș: ”Băieți, mai am un cumnat, la Constanța”

Cele două contracte vizează lucrările în cadrul proiectului ,,Îmbunătăţirea eficienţei energetice în sectorul rezidenţial prin reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe: zona Averescu”, cu o valoare totală de 894. 394, cu două loturi:

Lotul 1 – „Reabilitare termică imobil str. Mures, nr.129”. Valoarea fără TVA  a contractului este de 472.802 lei, iar durata este de patru luni.

Lotul 2 – „Reabilitare termică imobil str. Martir Dumitru Jugănaru, nr.20, bl.28” . Valoarea fără TVA este de 421.591 lei.

Lucrările care vor fi executate sunt lucrări de construcții, izolare termică a acoperisului și a pereților exteriori, înlocuirea tâmplariei din lemn și metal cu tâmplarie etanșă cu rama PVC și geamuri duble, înlocuirea ușilor de acces în clădire cu uși din PVC cu geam termoizolant la partea superioară, iar la cea inferioară panel PVC, reabilitarea termică a planşeului peste subsol și a planşeului peste ultimul nivel. Închiderea balcoanelor este similară cu cea de schimbare a tâmplariei și are ca scop îmbunătățirea aspectului clădirii și a creșterii, coeficientului termic.

Executant: SC Corida 89 Construct SRL

În total, cele două blocuri au 40 de apartamente..

Municipalitatea derulează un amplu program de reabilitare termică a blocurilor cu fonduri europene, prin 18 contracte de finanțare, în care sunt cuprinse 68 de blocuri, cu 3480 de apartamente.

Proiectele sunt co-finanțate din fonduri europene, prin POR 2014-2020.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *