Noi avarii la rețelele de apă caldă și căldură din Timișoara

Avarie la reţeaua de apă din Sânnicolau Mare

Au apărut noi avarii la rețelele de apă caldă și căldură din Timișoara.

„Din cauza complexității lucrărilor de reparații la rețelele de apă caldă și căldură, apărute în cursul zilei de ieri, vă anunțăm că o parte dintre imobilele arondate punctelor termice nu au putut fi alimentate cu apă caldă și căldură. În prezent, echipele COLTERM sunt pe teren și lucrează pentru remedierea următoarelor avarii:

– PT 25 – Zona C. Aradului – avarie la conducta de apă caldă, imobilul de pe str. Calea Aradului nr. 8

– PT 83 – Zona C. Șagului – avarie la conducta de încălzire. Sunt afectate imobilele de pe străzile Musicescu, Onoarei, Intrarea Sabinei. În prezent se lucrează la înlocuirea a 6 metri de rețea.

– PT 22 – Zona Take Ionescu – avarie la conducta de apă caldă. Afectează imobilele de pe str. Cărvunarilor (nr. 2, 4 și 9), str. Zurobara (nr. 2 și 8), str. Olimpiadei (nr. 11);

– PT 55 – Zona Averescu, nr. 61 – avarie la conducta de apă caldă. Afectează imobilele de pe străzile Averescu, Martirilor și Mihai Apro;

PT 92 – Zona Orion, nr. 24 – avarie la conducta de apă caldă. Afectează imobilele situate pe străzile Orion, Balmoș și Constantin Prezan.

Echipele COLTERM fac toate eforturile ca reparațiile să fie finalizate cât mai repede, astfel ca, până în această după-amiază, la ora 16, toate aceste lucrări să fie finalizate și toți consumatorii să beneficieze de apă caldă și căldură.

Reamintim clienților noștri că, în prezent, furnizarea încălzirii din punctele termice se realizează la temperatura de 36 de grade.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere”, se precizează într-un comunicat al Colterm, remis luni dimineață.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns