Nobila artă nu duce lipsă de susţinători la Timişoara

A fost spectacol în ring, sâmbătă, la ediţia cu numărul cinci a „Cupei Timişoara – Memorial Traian Prodea”.

Organizată în memoria celui care a fost arbitru şi secretar al Asociaţiei Judeţene de Box Timiş, gala a fost găzduită pentru prima dată de complexul sportiv Banu Sport. Tribuna a fost plină, au venit ca spectatori iubitori ai nobilei arte, sportivi şi antrenori din cel mai vestic judeţ al ţării.

Între corzi s-au aflat pugilişti de la cluburi timişene şi din Serbia, ei fiind distribuiţi în 13 meciuri.

Unii au fost bine pregătiţi, alţii au căzut fizic în ultima repriză şi au simţit în… bărbie ce înseamnă să nu iei în serios antrenamentele.
box2

Au lipsit motivat cadeţii, care s-au aflat înaintea celei mai importante competiţii a anului, Campionatul Naţional. Gheorghe Biea, Gabriel Muller, Tudor Grigoraş, Gabriel Arnăutu, Ştefan Gomoescu şi Eduard Copoţ au stat în colţul sportivilor din vestul ţării.

Nu au fost prezenţi, din motivul menţionat mai sus, Nicolae Ispas şi elevii săi de la CSM Timişoara. În pauzele dintre meciuri au fost premiaţi foşti şi actuali sportivi, precum şi susţinători ai boxului timişean.

„Din păcate, ediţia din acest an a fost una în care am avut un moment trist, şi anume trecerea în nefiinţă a lui Traian Prodea, fost mare arbitru şi secretar al Asociaţiei Judeţene de Box Timiş.

În ring au fost meciuri frumoase, spectaculoase, avem copii care vin din spate şi acesta este un lucru benefic pentru box. L-am remarcat pe Apetrei, de la CS Banatul, care a avut un meci foarte bun cu Marius Floarea, un fost participant la mondialul de juniori, dar nu ştiu ce a avut astăzi, a făcut un meci slăbuţ.

A fost şi campionul nostru mondial Flavius Biea. Ne bucură faptul că el nu uită de unde a plecat şi asistă la gale de box amator. Publicul a fost numeros, ne-am aflat în premieră la complexul Banu Sport.

Sperăm ca oamenii să vină în număr mare şi la Cupa Revoluţiei, competiţie pe care o vom organiza în data de 9 decembrie. Vom avea atunci sportivi din Germania, Belgia, Macedonia, Serbia şi România”, a declarat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Box Timiş, Ion Mihai.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns