“Noaptea Bufnițelor”, cu cărţile deschise

bufnite

Astăzi se împlineşte un an de la deschiderea oficială a librăriei timişorene “La Două Bufnițe”, prima din România care face parte din Federaţia Europeană şi Internaţională a Librarilor şi cea mai activă cultural dintre unităţile de acest fel din urbea de pe Bega.

“Fiindcă ne-ați copleșit de-a lungul acestui an cu încurajări, proiecte, propuneri, participări la evenimente sau pur și simplu pentru că ați venit la o cafea și la o carte la noi, ne-am gândit ca la aniversare să facem o… nefăcută, așa cum ne-ați sugerat încă de la început: noaptea albă a librăriei! Așadar, în noaptea aceasta nu vom închide ușile și vă vom aștepta să ne treceți pragul. De la orele 21 la 1 vor avea loc întâlniri cu scriitori timișoreni și, de la 21 până dimineața, la 9, cei care ne vor vizita vor primi cafea din partea casei.

Cititorii care vor cumpăra cărți în Noaptea Bufnițelor vor participa la o tombolă cu zece bilete la spectacolul Demnitate, cu Marius Manole și Șerban Pavlu, în regia autorului Ignasi Vidal, ce va avea loc în 8 decembrie în Sala Operei Naționale”, subliniază reprezentanţii librăriei sărbătorite.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns