Ninge în Banat! Video

Ninge în Banat! Video

Ninge, duminică după-amiază, în Banat, pe DN 57B la Oravița și pe DN 58 la Anina, în județul Caraș-Severin.


Vă reamintim că un val de aer polar vine peste Europa. Din acest weekend temperaturile din vestul şi centrul continentului scad chiar şi sub 10 grade. Şi în România sunt anunţate nopţi geroase începând de luni, când vremea se răceşte în toată ţara.

După valul de căldură de sâmbătă, duminică a început să se răcească la noi în țară. Temperaturile sunt cuprinse între -6 şi 10 grade Celsius cu cele mai scăzute valori în vest, centru nord dar şi zonele montane.

Local şi temporar se vor semnala precipitaţii sub formã de ninsoare la munte şi mixte în celelalte regiuni. În zonele montane se va depune un nou strat de zăpadă, iar ninsorile vor fi puternic viscolite. Vântul va avea intensificări în jumătatea de sud a teritoriului, precum şi la munte, unde va accentua senzația de rece.

Săptămâna va debuta în partea de Vest a țării cu valori de numai 0, -2 grade, în timp ce în sud se vor înregistra valori de 9, 10 grade, dar de marți răcirea va fi semnificativă în toată țara și mai ales în zilele de miercuri și joi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *