NICUŞOR MIUŢ, fostul director al Direcţiei patrimoniu din cadrul PMT, 4 ANI DE ÎNCHISOARE cu executare!

Tribunalul Timiș a dat, vineri, sentinţele în dosarul „Clubul Heaven”, în care au fost judecaţi Nicuşor Miuţ – fostul director al Direcției patrimoniu din cadrul Primăriei Timișoara, precum şi alţi patru angajaţi ai municipalităţii: Petru Opra, Aurel Octavian Roşca, Florin Chiriţescu şi Valentin Marius Voicu.

Nicușor Miuț a primit 4 ani de închisoare cu executare și interzicerea dreptului de a ocupa o funcție publică timp de 3 ani după punerea în libertate. Marius Voicu are de executat 3 ani de închisoare cu executare. Petru Opra și Octavian Roșca s-au ales cu câte 3 ani de închisoare cu suspendare, iar Florin Chirițescu – 2 ani de închisoare cu suspendare.

Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată la instanța superioară.

Împreună cu ceilalţi patru angajaţi din primărie, Nicușor Miuț a fost găsit vinovat în primă instanță de săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice pentru că, în perioada 2003-2010, a încheiat și, apoi, prelungit, un contract de închirere în zona Stadion cu firma SC Elaine (Clubul Heaven), la un preț modic, prejudiciind, astfel, bugetul local cu aproximativ 220.000 de euro.

Fostul director este cercetat și în alte dosare penale, pentru retrocedări ilegale de imobile în Timișoara.

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “NICUŞOR MIUŢ, fostul director al Direcţiei patrimoniu din cadrul PMT, 4 ANI DE ÎNCHISOARE cu executare!

Lasă un răspuns