Nicolae Robu vrea ca dreapta să preia conducerea Consiliului Judeţean Timiş

Printr-o postare pe contul personal de Facebook, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, face apel la membrii UNPR şi PMP să îşi unească forţele cu PNL pentru a crea majoritate în Consiliulul Judeţean Timiş, pentru a prelua funcţia de preşedinte al CJT.

„APEL LA UNITATEA DREPTEI ÎN JUDEȚUL TIMIȘ

După cum este cunoscut, am salutat, fără ezitare, public, numirea d-lui Sorin Grindeanu în funcția de Prim Ministru al României. O salut din nou și îi urez încă o dată d-lui Sorin Grindeanu succes, pentru binele României și implicit binele Timișoarei și timișorenilor.

Urmare a promovării d-lui Sorin Grindeanu în funcția de Prim Ministru, postul de Președinte al Consiliului Județean Timiș devine liber.

Fac apel la colegii de scenă politică locală UNPR și PMP (evident, ALDE n-are cum să intre în discuție) să ne unim forțele și, măcar acum, să facem ceea ce, din păcate, cu toate încercările și cedările noastre, ale liberalilor, n-am făcut imediat după alegerile locale și anume: să creăm o majoritate de centru-dreapta în Consiliul Județean Timiș și să promovăm un reprezentant de-al nostru în funcția de Președinte CJT”, scrie primarul pe contul de socializare.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Nicolae Robu vrea ca dreapta să preia conducerea Consiliului Judeţean Timiş

  1. Robule nu incerca sa schimbi voturi timisenilor tu esti doar un primar de oras nu sef peste un judet! Iti place ori ba presedintele CJT trebuie sa fie numit de partidul care a castigat alegerile indiferent de jongleriile tale politice, e clar?

Lasă un răspuns