Nicolae Robu: „Voi repune orașul pe o orbită demnă de statutul lui ”

PNL 10.05

Nicolae Robu: „Voi repune orașul pe o orbită demnă de statutul lui ”.

Prezenți în orașul de pe Bega, în prima zi a campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie, Vasile Blaga și Cristian Bușoi, liderii interimari ai liberalilor din județ și, respectiv, municipiu, și-au exprimat convingerea că, după scrutinul electoral de luna viitoare, Timișul și Timișoara vor intra într-o nouă etapă, menită a recupera decalajele înregistrate în ultimii ani față de alte zone ale țării.

Cu un nou primar, Nicolae Robu și un nou președinte de consiliu județean, Alfred Simonis, vor fi continuate proiecte de anvergură națională deja demarate, dar vor fi implementate și altele noi.

„Noua formulă de conducere va beneficia din plin de sprijin de la nivel central, lucru care, până acum, a lipsit Timișului”, a afirmat Vasile Blaga.

„Timișoara are nevoie de un nou restart. PNL și PSD vin cu candidați pregătiți, cu experiență. Domnul Robu, în parteneriat cu domnul Simonis, pot crea condițiile necesare pentru revenirea Timișoarei acolo unde îi este locul. În timpul administrației Fritz, s-au înregistrat pierderi pe toate palierele. Pentru cei mai mulți dintre timișoreni, Dominic Fritz a fost un experiment nefericit”, a declarat, la rândul său, Cristian Bușoi.

În opinia liberalilor, bătălia pentru fotoliul de primar al Timișoarei se dă între doi candidați, Nicolae Robu și Dominic Fritz.

„Peste o lună, soarta Timișoarei va fi din nou în mâinile noastre.

Voi repune orașul pe o orbită demnă de statutul lui. M-a durut sufletul când am văzut că jumătate dintre proiectele europene sunt pierdute. Vreau ca orașul să devină din nou curat, frumos, cu proiecte de anvergură.

E momentul deciziei, în 9 iunie, și cred că de această dată timișorenii nu se vor mai lăsa păcăliți”, a afirmat Nicolae Robu.

Acesta a mai declarat că și-a dorit și își dorește în continuare o confruntare pe teme electorale cu Dominic Fritz, dar invitația sa la o astfel de dezbatere a rămas, până acum, fără răspuns.

CITEȘTE ȘI: Meteorologii anunţă temperaturi normale sau peste cele obişnuite, în următoarele 4 săptămâni


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Nicolae Robu: „Voi repune orașul pe o orbită demnă de statutul lui ”

  1. Nicolae Robu promite revitalizarea Timișoarei și o nouă direcție pentru oraș. Cu sprijinul lui Alfred Simonis și al partidelor PNL și PSD, există un plan clar pentru recuperarea decalajelor și implementarea de noi proiecte. Este esențial ca timișorenii să ia o decizie informată la alegerile din 9 iunie pentru a asigura un viitor prosper orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *