Nicolae Robu: “Veste bună, pentru postpandemie! Dar bună, tonică pentru sufletele noastre şi acum”

baza sportiva

În plină stare de urgenţă, prelungită luni cu încă o lună, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a postat pe Facebook o “veste bună, pentru postpandemie”.

„VESTE BUNĂ, PENTRU POSTPANDEMIE! DAR BUNĂ, TONICĂ PENTRU SUFLETELE NOASTRE ȘI ACUM!

În urma demersurilor noastre, Ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, liberalul Ion ȘTEFAN, a aprobat introducerea la finanțare a obiectivului “Bază sportivă TIP 1”, propus de Primăria Timișoara a fi realizat pe str. Costică Rădulescu nr. 6, Timișoara. Investiția va fi realizată de Compania Națională de Investiții și apoi predată la cheie Primăriei Timișoara.

ÎMPREUNĂ, FACEM TIMIȘOARA MAI TARE CA ORICÂND!”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Nicolae Robu: “Veste bună, pentru postpandemie! Dar bună, tonică pentru sufletele noastre şi acum”

  1. Mă întreb dacă voi nu vă prăpădiți de rîs cînd publicați și citiți minunile astea ? Trebuie să fie epidemie de rîs în redacția Renașterii ! Cu ajutorul lui Pinocchio de la Bocsig nu e nici un pericol ca tristețea să se instaleze în redacția voastră sau în orașul nostru. Cred că și Benny Hill ar fi gelos. Mă întreb cine ar mai putea fi atît de naiv încît să mai pună botul la vrăjelile vopsitului ? Numai cei mai prști decît el ! Sper că cenzura de la Renașterea e în carantină și nu îmi șterge comentariul în prima jumătate de oră de la postare !

Lasă un răspuns