Nicolae Robu susține că nu a visat să ajungă primar, ci tractorist

Căderea Guvernului Dăncilă a reaprins discuţiile privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin. La nivel central, liberalii au anunţat, deja, că optează pentru această variantă, una care nu este deloc agreată de PSD, partidul cu cei mai mulţi primari.

CITEȘTE ȘI: Începe campania pentru alegerea preşedintelui României

Votul în două tururi nu este îmbrăţişat de primarii în funcţie, nici chiar de mulţi din PNL Timiş, care i-au transmis preşedintelui Nicolae Robu să militeze pentru alegeri într-un singur tur. Liderul PNL Timiş nu le va da, însă, mulţumire şi se va poziţiona aşa cum o fac şefii de la Bucureşti, care „au mai multă experienţă şi ştiu mai bine de ce este nevoie acum în România”, după cum s-a exprimat Robu.

Primarul Timişoarei a recunoscut că votul într-un singur tur îi avantajează pe primarii în funcţie, însă el nu se cramponează de acest lucru: „Nu m-am născut primar şi nici nu a fost visul meau să ajung aşa ceva. Eu când eram mic îmi doream să mă fac tractorist”.

Pe de altă parte, ca o părere personală, Nicolae Robu crede că alegerile anticipate ar fi soluţia cea mai potrivită în acest moment şi anunţă că, dacă PNL va ajunge la guvernare, vor fi destituţi şefii a trei instituţii deconcentrate timişene. Prima măsura va fi luată la Garda de Mediu, celelalte două instituţii nefiind, încă, nominalizate de Robu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Nicolae Robu susține că nu a visat să ajungă primar, ci tractorist

Lasă un răspuns