Nicolae Robu: „Și aici era plin de garaje! Vă închipuiți cum arăta! Acum e… cum se vede! 90 de noi locuri de parcare civilizate!”

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, un adept al demolării garajelor din oraș, a anunțat recent „A treia parcare finalizată în acest an în cartierul Calea Martirilor și a n-a din oraș”.

„Și aici era plin de garaje! Vă închipuiți cum arăta! Acum e… cum se vede! 90 de noi locuri de parcare civilizate! Gata cu noroiul, gata cu praful! Continuăm în tot orașul! Dar… nu putem deodată peste tot! Însă, spre deosebire de cei subordonați devizei <<Nu fapte, că fapte n-avem, bieții de noi, ci vorbe, că la vorbe suntem meșteri mari!>>, noi spunem <<Fapte, nu vorbe!>> și acționăm în consecință”, a mai spus Robu despre parcarea aflată în zona Dumitru Jugănaru.

„Am bucuria să vă anunț finalizarea amenajării unei parcări cu 99 de locuri în partea de Nord a orașului (Cartier Circumvalațiunii) – în partea de Nord ca și precedentele două: cea de pe str Liege (Cartier Calea Aradului) și cea de lângă Piața Nouă (Cartier Calea Lipovei). Evident, locul a devenit liber prin demolarea garajelor omniprezente în orașul nostru!”, declara, recent, primarul Timișoarei despre parcarea amenajată la sol pe Strada Ulmului.

Aici ar fi trebuit să fie ridicată prima parcare cu parter și două etaje din Timișoara, însă autoritățile, deși aflate în posesia unui studiu de fezabilitate, au preferat să rămână cu picioarele pe pământ și să amenajeze zona cu asfalt și vopsea.

3 Comments
Marius 24/07/2020
Mai puneti mina si pe lopata...dacă ninge, ca nu trebuie sa asteptam sa vina altii sa dea zăpada de pe locul unde ne parcam noi masina !
Rumson 14/07/2020
Va imaginati cum va arata parkingul inzapezit ? 😢😳
dRobu 14/07/2020
SUPERB! dar din pacate nu-s numerotate si nici nu scrie NR, CC sau CL T-soara!