Nicolae Robu, reacţie furibundă după ce mulţi timişoreni nu au respectat regulile de izolare

Nicoale Robu a informat că peste 10 la sută dintre timişorenii care ar fi trebuit să se afle în izolare nu au fost găsiţi acasă.

“55 de persoane dintre circa 500 verificate ieri la domiciliu nu au fost găsite. Inadmisibilă conduită! Îi lăsăm pe aceşti iresponsabili să se joace cu sănătatea noastră?! Amenda pentru o asemenea faptă, extrem de gravă după opinia mea, este între 100-5.000 lei, cu reducere la 50 la sută din valoarea minimă, dacă plata se face în 15zile! Adică, amenda devine 50 de lei!!! Vi se pare normal, stimați compatrioți?!”, este postarea făcută de primarul Timişoarei.

Reacţiile timişorenilor nu au întârziat şi ele au fost furibunde, majoritatea apreciind că amenda trebuie să fie mult mai mare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
Dan 23 martie 2020
Constiinta fara constragere nu exista!Amenzile oricat de mari ar fi ,pentru unii nu vor avea niciun efect.Trebuie altcev mai.....dureros.Cu stima.
Dan 23 martie 2020
ZEFLEMEAUA, de CAMIL PETRESCU { Motto: „Românii e deştepţi!“}Cînd va veni sfîrşitul lumii Românii nu vor fi atenţi Isus a spus: „Talita kumi“ Dar nu pentru inconştienţi.Iar Ziua Domnului, ca hoţul În miez de noapte va sosi Femeia va dormi, iar soţul Reviste porno va citi.N-avem conştiinţa tragediei Şi totul luăm „à la légere“ Noi, campionii băşcăliei Am compromis orice mister.Avem o scuză de faţadă: „Lasă, că merge şi aşa!“ Trădăm la primul colţ de stradă Şi-apoi încălecăm pe-o şa.Senzaţia e de plutire De infinit paraşutism Noi am făcut mişto subţire Şi de marxism, şi de fascism.Ce Decebal şi Burebista? Ce patriotul cărturar? Trăiască Miţa Biciclista Şi berea rece la pahar!Mitică veşnic să trăiască Şi noi pe lîngă el, noroc! Filozofia chelnărească E tot pe loc, pe loc, pe loc!Întreaga drojdie se scurse Din mahalale de Fanar Şi-n loc să fim un roib de curse Noi am ajuns din cal – măgar.Pe primul loc e-njurătura Ea pentru toate e un leac Simţi cum îţi umple toată gura O moştenim din veac în veac.Noi „facem“ şi „băgăm“ de-a valma Noi suduim neîncetat Iar la acest popor, sudalma E o religie de stat.La treburile serioase Noi nu ne concentrăm destul Avem o somnolenţă-n oase Şi-o zeflemea de prost fudul.Si doar la reluări de faze Parcă ne mai trezim puţin N-avem profil de kamikaze Tiparul nostru-i byzantin.Apocalipsa furtunoasă Îi sperie pe pămînteni… Pe noi nu ne-o găsi acasă – Vom fi la meci, sau la pomeni.Aceasta, poate, ne e soarta S-o tragem şi pe asta-n piepţi N-aveţi decît să-nchideţi poarta Dacă tot face ea pe moarta… Hai, că românii e deştepţi!Camil Petrescu