Nicolae Robu, foc și pară la ieșirea de la DNA: Eu sunt un om ultra cinstit, nu pot să nu fiu revoltat. UPDATE: Robu revine pe Facebook cu noi precizări

Nicolae Robu 3

Ieșire nervoasă a primarului Timișoarei, Nicolae Robu, la ieșirea de la DNA București.

„Sunt uluit, eu am ieșit în stradă și mai ies pentru o justiție independentă, dar nu independentă de persoane și de grupuri de interese.

Eu sunt un om ultra cinstit. Singura mea avuție până la vârsta asta este onoarea și nu pot să nu fiu revoltat când cineva atentează la această avuție.

De ce să fiu eu trimis în judecată?

În cazul meu s-au vândut de aparatul primăriei două maghernițe cu o semnătură dată de mine, sub garanția că totul e legal sub garanția dată de de aparatul de specialitate”, a declarat Nicolae Robu.

Eu am ieșit în stradă -și voi mai ieși!-, pentru o justiție independentă, fără de care, în convingerile mele, nu poate exista o societate civilizată, dar nu independentă de dreptate, de corectitudine, ci de persoane și grupuri de interese!”

UPDATE: Câteva ore mai târziu, Nicolae Robu scria pe pagina sa de Facebook: „Am semnat contractele de vânzare întocmite de aparatul funcționăresc al primăriei și girate de legalitate prin cinci semnături, pentru cele două apartamente din poză, unul de 25 mp, altul de 50 mp -de fapt: niște maghernițe, într-un fund de curte, care n-aveau uși, geamuri, apă, electricitate!-, cu prețul de 11.300 de euro, iar evaluatorul DNA, plătit din bani publici (!), pretinde că ar fi trebuit să fie vândute cu peste 70.000 euro! N-am nicio legătură cu restul dosarului, care vorbește de 1.000 locuințe vândute înainte de a fi eu primar, de un prejudiciu de peste 40 milioane euro!
Judecați singuri dacă sunt sau nu victima unui abuz!

P.S. Eu am ieșit în stradă -și voi mai ieși!-, pentru o justiție independentă, fără de care, în convingerile mele, nu poate exista o societate civilizată, dar nu independentă de dreptate, de corectitudine, ci de persoane și grupuri de interese!”

Pentru a-și susține afirmațiile, Nicolae Robu a anexat și următoarea fotografie:

maghernite robu

 

 

stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Nicolae Robu, foc și pară la ieșirea de la DNA: Eu sunt un om ultra cinstit, nu pot să nu fiu revoltat. UPDATE: Robu revine pe Facebook cu noi precizări

  1. Sînt pline pușcăriile de oameni ultra cinstiți, destinație pe care ți-o dorim și ție, trubadur ratat și vopsit, dar mai ales țiganului cu rîtul îmblănit, Ciuhandu. Dacă timișorenii tot au votat aiurea, poate ne scapă DNA de tragi-comedia asta de pseudoprimar ! La oligofrenul ăsta ar trebui să-i bage pe gît și toți banii aruncați aiurea pe tot felul de vise erotice: stație de purificare a aerului, microbuze electrice, vaporașe inutile, etc., lista e prea lungă pentru a fi scrisă aici toată !

  2. Voi transmite pe Facebook lui Robu ca sunt deacord ca el sa nu fie condamnat. Sper ca, asa cum se intampla de obicei cu mesajele transmise lui Robu, va fi invers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *