Nicolae Robu cere demisia liderului interimar al PNL Timiş după rezultatul de la alegerile parlamentare: „A făcut praf organizaţia”

Robu, atac dur la adresa lui Fritz: "DNA - e timpul să vină şi să îl ia!"

Fostul preşedinte al PNL Timiş şi fost primar al municipiului Timişoara Nicolae Robu a criticat actuala conducere a filialei liberale judeţene, spunând că PNL Timiş a scăzut cu 10,5 la sută faţă de perioada în care el era la conducere.

„În doar o lună şi o săptămână, PNL Timiş condus de Alin Nica a scăzut cu 10,5% faţă de PNL Timiş condus de Nicolae Robu!!! Iată situaţia comparativă la nivelul judeţului Timiş, în ansamblul său: PNL Timiş, 27.09.2020, cu Nicolae Robu Preşedinte: 35.5%; PNL Timiş, 06.12.2020, cu Alin Nica Preşedinte: 25.0%. Concluzie de bun simţ, dar şi derivând din statut (scorul filialei este sub media PNL pe ţară!)”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.
Nicolae Robu a susţinut, în mesajul său, că actualul preşedinte al PNL Timiş, Alin Nica, este un „personaj dovedit total lipsit de caracter şi de competenţă managerială” şi a creat tensiuni interne în partid. „Alin Nica, personaj dovedit total lipsit de caracter şi de competenţă managerială, care în doar o lună a făcut praf organizaţia, creând tensiuni interne fără precedent, aducând în birourile judeţean şi municipal oameni care n-au muncit niciodată pt PNL, ci doar au profitat de PNL, oameni care în precampania şi campania pentru locale, în înţelegere cu el, în timp ce eu îi făceam lui promovare (!!!), au postat pe paginile lor Facebook mesaje de genul `Votaţi Dominic Fritz şi Alin Nica`, şi chiar `Votaţi USR+PLUS`, trebuie să plece din fruntea filialei! Miile de membri PNL Timiş dovediţi loiali partidului, care au muncit ani şi ani pentru PNL, ca şi frumoasa componentă tânără a filialei şi zecile de mii de simpatizanţi merită cu totul şi cu totul altceva!”, a mai scris Robu.
Nicolae Robu a adăugat că în PNL Timiş există tineri cu experienţă managerială care sunt capabili sa aducă în organizaţie armonie.
„Există în PNL Timiş tineri deja cu suficientă experienţă managerială, tineri a căror valoare este deja confirmată, nu doar autoproclamată, tineri curaţi, nu cu averi fabuloase făcute exercitând doar funcţii publice sau cu alte păcate în cârcă – oricând aş putea să fac 3 nominalizări! -, tineri capabili să aducă în organizaţie armonie şi încrederea cetăţenilor! Astfel de tineri trebuie să conducă filiala!
P. S. În 2016, PNL în opoziţie naţională fiind, iar în plan local cu sensibil mai puţini primari şi fără preşedinţia Consiliului Judeţean, rezultatele au fost, chiar dacă nemulţumitoare, mai bune ca acum şi, oricum, peste media PNL pe ţară! Iar eu mi-am dat demisia de onoare, cum am făcut şi după alegerile locale din 2020, când PNL Timiş a obţinut, per ansamblu, cel mai bun scor al său dintotdeauna!”, a încheiat Nicolae Robu pe Facebook.

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Nicolae Robu cere demisia liderului interimar al PNL Timiş după rezultatul de la alegerile parlamentare: „A făcut praf organizaţia”

Lasă un răspuns