Nicolae Robu a primit mult-aşteptatul răspuns de la conducerea partidului

robu si iapa

După trimiterea în judecată a primarului Timişoarei, toată suflarea politică locală aştepta un verdict cu privire la o eventuală retragere a spijinului politic acordat de PNL lui Nicolae Robu.

CITEȘTE ȘI: S-a semnat contractul pentru supervizarea proiectării și execuției centurii Timișoara Sud

Chiar şi colegi din filială au avansat public această ipoteză, deşi lui Robu îi transmiteau, în privat, cu totul altveva, arătându-şi susţinerea totală. În fine, cu toţii aşteptau un răspuns de la conducerea centrală a partidului la întrebarea anului: mai candidează Nicolae Robu la Primăria Timişoara din partea PNL? Suspansul a durat circa două săptămâni şi a venit într-o formă indirectă, dar destul de tranşantă: consilierul personal al primarului, Cătălin Iapă, omul său de bază, a prins un post crucial în guvern.

Crede cineva că ar fi ajuns Iapă secretar de stat fără sprijinul lui Robu? Nici vorbă, iar faptul că primarului Timişoarei i s-a îndeplinit şi acest hatâr este mai mult decât un răspuns direct dat de PNL central: Robu rămâne candidatul partidului. Este ca atunci când un copil vine acasă după ce a luat o notă mai proastă şi se întreabă ce vor zice părinţii: „Mă ceartă sau mă iartă?”.

În final, mama şi tata nici nu-l ceartă, nici nu-l iartă, dar îi dau o ciocolată, mesajul fiind mai mult decât evident. Pentru Nicolae Robu, ciocolata s-a numit Cătălin Iapă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Nicolae Robu a primit mult-aşteptatul răspuns de la conducerea partidului

Lasă un răspuns