Nicolae Furdui Iancu, în concert la UVT

Ziua Recoltei și Festivalul Vinului, la final de săptămână, într-un oraș din vestul țării

Nicolae Furdui Iancu și formația Crai Nou vor susține un concert în Aula Magna a Universității, intrarea fiind liberă, în limita locurilor disponibile.

Spectacol de excepție oferit timișorenilor de către Universitatea de Vest din Timișoara și Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România.

CITEȘTE ȘI: Noi schimbări la codul rutier: pedepse uriașe pentru șoferii teribiliști

„Nicolae Furdui Iancu întruchipează spiritul valorilor românești. Este o bucurie să putem oferi, alături de partenerii noștri de la CECCAR, acest cadou timișorenilor, mai ales că ne aflăm în anul Centenarului și în pragul sărbătoririi Zilei Naționale. Promovarea adevăratelor valori este una dintre prioritățile noastre, este un act de normalitate, prin care susținem dezvoltarea corectă a societății noastre, prin care ne propunem să arătăm încotro vrem să ne îndreptăm în următorii 100 de ani”, spune rectorul UVT, prof. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

„Dincolo de a fi oameni ai cifrelor, profesioniștii contabili au probabil cel mai nobil suflet, sensibili la tot ceea ce este frumos și reprezentativ pentru națiunea română. La Timișoara, Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România va organiza în perioada 22-23 noiembrie conferința -Contabilitate și profesia contabilă în anul Centenarului, iar seara ne vom bucura, împreună, alături de un român autentic: Nicolae Furdui Iancu. Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara va fi, pentru mulți dintre noi, o revedere, într-un context deosebit, mai ales că suntem în pragul sărbătoririi Zilei Naționale din anul Centenarului”, a declarat prof. dr. Ovidiu Constantin Bunget, președintele Consiliului filialei CECCAR Timiș

Timișorenii interesați sunt așteptați la spectacol, joi, 22 noiembrie, de la ora 19.00, în Aula Magna a UVT, bd. Vasile Pârvan 4.

premii renasterea


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Nicolae Furdui Iancu, în concert la UVT

  1. Nicolae Furdui Iancu,este un filolog dedicat profesiei, un artist si om de exceptie ! Nu va accepta niciodata titlul de „doctor honoris causa” acordat de Pirtea si cativa acoliti din faimoasa Cececcar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *