Nicolae Ciucă, la Timișoara: „Vom susține în continuare cota unică de impozitare”

Nicolae Ciucă, la Timișoara: „Vom susține în continuare cota unică de impozitare”

Nicolae Ciucă, la Timișoara: „Vom susține în continuare cota unică de impozitare”.

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a declarat, astăzi, la Timișoara, că liberalii vor susține în continuare cota unică de impozitare.

„Creșterea economică a României a fost susținută de cota unică de impozitare și aceasta nu și-a terminat, încă, „puterea”.

În concluzie, rămâne de actualitate, cel puțin deocamdată”, a afirmat Nicolae Ciucă, într-o declarație de presă susținută la sediul PNL Timiș.

Liderul liberal a oferit, în context, și informații referitoare la mărirea salariului minim.

Astfel, s-a stabilit ca acesta să fie mărit cu 400 de lei, cu mențiunea că nu doar 200 de lei, ci 300 de lei să rămână ca fiind sumă neimpozabilă, astfel încât patronatul, cei care au responsabilitatea planurilor de afaceri să poată să se adapteze la această nouă schimbare a creșterii salariului minim.

„Din discuţiile cu toţi aceşti actori, în momentul de faţă, există un angajament la nivelul coaliţiei, la nivelul Guvernului, ca după această decizie de mărire a salariului minim, de acum înainte, să se stabilească şi să se agreeze mecanismul în funcţie cu cele convenite şi la nivelul Uniunii Europene.

Salariul minim să fie crescut pe baze clare, principiale, oneste, între toţi actorii din acest segment”, a mai subliniat Nicolae Ciucă.

Aflat, astăzi, în orașul de pe Bega, Nicolae Ciucă a avut, împreună cu mai mulți lideri liberali de la centru și din teritoriu, întâlniri cu personalități culturale, reprezentanți ai ONG-urilor și antreprenori timișoreni.

CITEȘTE ȘI: Echipa unei școli din Timișoara este vicecampioana Jr. NBA League România


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Nicolae Ciucă, la Timișoara: „Vom susține în continuare cota unică de impozitare”

  1. cota unica si-a epuizat de mult potentialul. iar ciuca nu are ce sa caute in functia de presedinte al pnl, cu atat mai putin in cea de presedinte al romaniei. as parafraza un slogan mai vechi: „cine-a fost cinci ani la bush ne sacrifica la rusi”

    #sa-si aleaga presedintele lor, nu pe-al nostru. asta ne mai lipsea, un preș obedient nivelul „ordinul se executa” care sa ne impuna si noua ce sa executam. nu, multumesc, prefer pacea si sa ne vedem de ale noastre.

    #🤪

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *