Nica îi solicită lui Arafat să-și prezinte demisia! Carantina de 72 de ore impusă la Timişoara a fost ilegală

Nica îi solicită lui Arafat să-și prezinte demisia! Carantina de 72 de ore impusă la Timişoara a fost ilegală

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, crede că secretarul de stat Raed Arafat ar trebui să demisioneze, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins apelul acestuia şi a anulat definitiv carantina de 72 de ore impusă la Timişoara în 22 martie.

„Carantina de trei zile impusă de Raed Arafat la Timişoara a fost ilegală, fapt confirmat de o sentinţă definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Am spus din primul moment că este o decizie abuzivă din partea unui om încremenit în timp, la începutul pandemiei.

Din fericire, justiţia a făcut dreptate, iar acum, când există o sentinţă definitivă, în loc de scuze, Raed Arafat ar trebui să îşi prezinte demisia. Spun din fericire pentru că acest succes obţinut în instanţă poate fi baza unui proces în care toţi operatorii economici afectaţi cer despăgubiri materiale pentru aprovizionările făcute şi pentru serviciile contractate în vederea deschiderii afacerilor.

Gestionarea pandemiei nu are voie să fie pretext pentru decizii iraţionale. Gestionarea pandemiei nu poate fi făcută eficient dacă se iau hotărâri şi se dau ordine prin spatele autorităţilor competente sau împotriva oamenilor. Am atras atenţia de la început că ordinul lui Arafat poate fi un precedent periculos şi situaţia din ultimele zile confirmă cele mai negre temeri: ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi secretarului de stat Andreea Moldovan au publicat în Monitorul Oficial un ordin care prevedea măsuri dure pentru carantinarea localităţilor fără să îl informeze pe premierul Florin Cîţu şi fără să ţină cont de impactul social.

Pentru gestul iresponsabil, pentru lipsa de comunicare şi de profesionalism, cei doi au plătit cu funcţia. Întrebarea este cum şi dacă Raed Arafat va plăti pentru ce a făcut Timişoarei”, a scris Alin Nica, pe Facebook


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Nica îi solicită lui Arafat să-și prezinte demisia! Carantina de 72 de ore impusă la Timişoara a fost ilegală

  1. Ha,ha,ha…! IQ-urile insumate ale conducerii CJT nici nu se apropie de IQ-ul lui Arafat. Nu fiti penibili. De fapt se stie ca sunt anumite categorii de oameni carora trebuie sa le faci bine cu forta. 

Lasă un răspuns