NEWS ALERT! Lactate de la „Brădet”, retrase din supermarketurile timișorene. Specialiștii recomandă celor care au acasă produse de la această firmă SĂ LE ARUNCE!

Bradet 1

Peste 20 de tone de lactate de la Brădet au fost retrase de pe piaţa din România, inclusiv câteva sute de kilograme din supermarketurile timișorene, iar conducerea Autorităţii Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) recomandă celor care au acasă astfel de produse să le arunce.

O decizie similară a fost luată în Spania (1.112 kg) şi Italia (546 kg), acolo unde existau produse ale firmei de lactate româneşti.

„Au fost retrase de pe piaţă toate produsele fabricate în luna februarie. Există posibilitatea ca produse să mai fie în casele oamenilor. Le recomandăm să nu le consume”, a declarat Andrei Butaru, directorul ANSVSA.

Comisia Europeană a emis o alertă privind posibila existenţă a bacteriei Escherichia coli în brânză de oaie provenind din România, după ce Italia a semnalat îmbolnăvirea copilului român internat în Florenţa.

Comisia Europeană avertizează că există risc „grav” de îmbolnăvire de la acest produs, avertizând toate statele membre să efectueze verificări în reţeaua de distribuire.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *