Nereguli la cabinete stomatologice și unități de alimentație publică. Amenzi de peste 70.000 de lei

dentist cabinet stomatologic amenzi

Aproape zece la sută dintre controale defășurate în ultima săptămână de medicii-inspectori ai Direcției de Sănătate Publică  Timiș s-au soldat cu amenzi contravenționale.

CITEȘTE ȘI: Fabrică în flăcări. Pompierii au intervenit de urgență. Video!

”Serviciul de control în sănătate publică a efectuat, în perioada 22-26 iulie, 63 de controale și a aplicat șapte amenzi contravenționale în valoare totală de 70.500 de lei. De asemenea, s-a dat și un avertisment”, au precizat reprezentanții DSP Timiș.

Cea mai mare parte din sumă (60.000 de lei) a fost plătită de două unități care nu aveau autorizație sanitară de funcționare.

Mai mult, la unul dintre cele trei cabinete stomatologice controlate au fost găsite nereguli sancționate cu 500 de lei. De asemenea, la trei din 19 unități alimentare verificate, medicii-inspectori au constatat întreținerea necorespunzăoare a spațiilor și absența monitorizării temperaturii în spațiile frigorifice, valoarea totală a amenzilor ridicându-se la 9.000 de lei. În ceea ce privește controalele efectuate la 18 unități de înfrumutețare, spații de cazare și ștranduri, acestea s-au soldat cu o amendă contravențională în valoare de 1.000 de lei pentru depozitare necorespunzătoare a substanțelor dezinfectante.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns