Nenorocire în ziua de Crăciun. Un poliţist de 25 de ani a murit într-un cumplit accident

Tragedie în ziua de Crăciun. Un tânăr de 25 de ani, poliţist la IPJ Teleorman, a murit într-un groaznic accident petrecut în această dimineaţă, pe DJ504, între Alexandria și Lăceni. Agentul mergea cu maşina spre serviciu.

CITEȘTE ȘI: Eclipsă de soare în a doua zi de Crăciun!

Un grav accident rutier, în urma căruia a murit un tânăr poliţist din Teleorman, s-a produs în această dimineaţă, în prima zi de Crăciun.

Nenorocirea a avut loc pe DJ504, între Alexandria și Lăceni, când agentul de 25 de ani, din Orbeasca, de deplasa către locul de muncă.

Din primele informaţii, poliţistul a pierdul controlul volanului şi s-a răsturnat cu autoturismul în afara părţi carosabile.

Poliţistul lucra la IPJ teleorman de câteva luni

În ciuda eforturilor depuse de echipajele de prim-ajutor sosite la faţa locului, tânărul nu a mai putut fi salvat. Potrivit ziarulteleormanul.ro,  acesta era încadrat poliţist din 2018 şi transferat la IPJ Teleorman în mai 2019.

În acest caz, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Poliţişti continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în car s-a produs tragedia.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns