Negocieri cu final fericit pentru liberali

Liberalii vor vota proiectul de buget al judeţului Timiş, care va fi dezbătut luni. Atât primarul Nicolae Robu, cât şi Nicolae Bitea, liderul de grup al consilierilor judeţeni PNL, s-au declarat mulţumiţi de modul în care au decurs negocierile cu preşdintele CJT, Călin Dobra, precum şi de rezultatul acestora.

„Am ajuns la o înţelegere şi ţin să îmi exprim mulţumirea pentru deschiderea de care a dat dovadă domnul Dobra. Vom vota bugetul şi e bine că s-a înţeles că interesul comunităţii este cel care contează, nu luptele politicianiste şi circul.

Noi nu am fost aleşi ca să aruncăm cu pietre unii în alţii, ci ca să facem lucruri bune pentru comunitate”, a spus Robu, în timp ce Bitea a precizat că sumele destinate localităţilor conduse de edili PNL sunt cu atât mai de apreciat cu cât liberalii se află în opoziţie.

„Am demonstrat, iată, că putem construi chiar dacă nu suntem la putere, folosind potenţialul de care dispunem în cadrul negocierilor.

Am discutat pe fiecare capitol în parte şi sunt mulţumit pentru concluziile la care am ajuns”, a declarat liderul de grup al consilierilor judeţeni.

Bitea este satisfăcut, îndeosebi, că se va asfalta drumul de la Brestovăţ, dar şi alte artere din judeţ, cum ar fi Bazoşu Nou-Bazoşu Vechi, Roviniţa Mare-Gherman, sau realizarea podului de la Găvojdia, care riscă să se prăbuşească.

Este interesant, totuşi, că un alt consilier judeţean liberal, Marian Constantin Vasile, a făcut public un alt punct de vedere referitor la proiectul de buget, diferit de cel al partidului.

Reacţia lui Vasile a fost taxată prompt de Robu, care a declarat: ” Cine vrea să se manifeste ca independent e liber să o facă, dar atâta vreme cât eşti membru al unei organizaţii, trebui să te aliezi acesteia.

Dacă unii nu au cum să se afirme decât făcând o notă aparte, pot să o facă doar până la o anumită limită. Trebuie să clarificăm aceste aspecte”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare